Szabály módosítások

Az oldalon bővítettük a szabályzatot.
Viszont az átláthatóság kedvéért a frissített részeket most közzé teszem:
- A bajnokságba lehet jelentkezni valamelyik liga színeiben, 3 fős csapatokban, ahol legfeljebb egy liga két 3 fős csapatot nevezhet.
Van lehetőség egyéni versenyzőként is nevezni. A regisztrációt a fórum megfelelő topic-jában lehet megtenni, ahova azt is írd meg, hogy melyik liga tagjaként veszel részt a bajnokságban vagy pedig azt, hogy privát versenyzőként indulsz.
- 7§. Súlybüntetések:
Ez a büntetés ugyanúgy vonatkozik a csapat és a privát versenyzőkre is, azaz mind a két rendszerben az első 10 versenyző kap plusz súlyt.
- 9§. Festések:
Nem kötelező a festéseknél csapaton belül ugyanaz a modell, de ajánlott. A rajtszámhoz tartozó betűtípus a Templates csomagban benne van. Azt be kell másolni a PC betűkészletébe, amit a Photoshop újraindítása után a program fel fog ismerni.
A festéseket ne feledjtek el, hogy jövő szambatig lehet feltölteni a Google Drive-ba!
Főként amiatt, hogy gátat szabjunk az utólag elkészülőknek, mert a cél az, hogy 1 darab kiadott javításban legyen publikálva minden saját festés. Akik ekkorra nem készülnek el, Nekik sajnos a gyári, 2018-asok közül marad a választási lehetőség!
A szerver az első hivatalos forduló pályájára akkor lesz átrakva, amikor a privát festésekről elkészül a Patch. Ez a tervek szerint 09.16 (hétfő).
Privát versenyzők külön pontrendszerben lesznek díjjazva, a tételes leírást viszont a szabályzatban találjátok meg, a 8§ alatt, táblázatos elrendezésben.